Un parcial de 16 a 0 a cavall del tercer i el quart període va engegar a rodar les esperances urgellenques de protagonitzar la sorpresa de la jornada guanyant a Salamanca. El Cadí va fer un partit d'allò més seriós, però quatre minuts o poc més de desconnexió van ser letals perquè el totpoderós Perfumerías Avenida, que durant molts instants es va veure superat per les de la Seu d'Urgell, imposés la seva llei. Loyd i Vitola van liderar l'equip en el moment cabdal, tot i que Hayes va fer mal durant tot l'enfrontament.

Les de Bernat Canut, més enllà de la llacuna decisiva, van estar ben parades damunt el parquet i durant molta estona, especialment a la primera part, van manar damunt la pista, marcant el ritme gràcies a una bona contribució d'Ariadna Pujol en la direcció i a l'anotació de Georgina Bahí o Jovana Nogic. Això sí, els marges favorables no van superar mai els quatre punts; suficients, però, perquè el tècnic local, Miguel Ángel Ortega, hagués d'aturar el matx més d'una vegada. El partit va servir perquè debutés la nova incorporació blanc-i-blava, ahir de groc, Marina Lizarazu. La base madrilenya va estar poc més de set minuts a la pista.