El Valls va truncar en l'últim partit les esperances de la Joviat de retrobar la victòria, en un duel que les manresanes van dominar en el marcador fins al tercer quart.

Al primer període, els dos equips oferien dos imatges ben diferents de com havien plantejat el matx. La Joviat intentava desestabilitzar el rival amb un ritme alt i buscant les jugades a camp obert amb transicions ràpides.

El Valls, en canvi, amb un ritme estàtic i movent tot l'equip en busca de la millor situació de tir. Cap ritme s'imposava sobre l'altre, però el marcador era de la Joviat amb diferències curtes. Així es desenvoluparia la primera part abans del descans, on s'arribava amb el 25-26 a l'electrònic. Les faltes trobades per la Joviat i el rendiment aprofitat en el tir lliure concedien la lleguera diferència a les manresanes.

Després del descans, el Valls començaria a ensenyar les dents. Però hauria d'esperar-se i és que la Joviat es col·locava 27-38 i trencava el partit. Després, però, a mitjan parcial, els atacs vallencs començaven a agafar forma. Hi va haver un parcial de 19-11 i 44-47 quan faltaven deu minuts per al final. En el darrer quart, el Valls firmaria un parcial demolidor de 23-9 que arrebatava el triomf a una Joviat que havia lluitat de valent i que, finalment, però, es quedava sense premi.