L'Unicaja va posar fi a una ratxa de quatre derrotes consecutives després d'imposar-se amb claredat al Coosur Reial Betis en un derbi andalús que va decidir l'encert dels tiradors malaguenys, en especial Darío Brizuela (amb 20 punts) i Axel Toupane (amb 13).

La defensa visitant va lligar de mans el seu rival en uns primers minuts en què Toupane es mostrava intractable en la seva zona i assolia, amb un tap, recuperar una pilota que va acabar amb un triple de Josh Adams que va permetre la primera escapada del seu equip. Tot seguit, set punts consecutius de Conger van fer empatar el matx a dotze. A partir d'aleshores, igualtat fins al final del primer quart (22-25), i en el segon els sevillans van abaixar els seus percentatges per arribar al descans amb setze punts de desavantatge en l'electrònic (33-49).

Els locals van replicar amb dos triples de Conger i Sipahi a la represa i es van situar a sis, però l'Unicaja va pressionar en defensa i va tornar a escapar-se al final del tercer quart (53-71). Gerun va augmentar la diferència fins als vint punts en el primer atac del darrer període, en què el Betis va acceptar una derrota inevitable amb uns visitants que es van permetre el luxe de fer debutar l'internacional sub-18 Ismael Tamba.