Transcendent derrota del CH Sant Esteve a la pista del catorzè classificat de Primera Estatal, el Sant Joan Despí, que complica força més la situació a la classificació dels d'Oliver Roy.

Els jugadors del CH Sant Esteve van dominar el partit des de l'inici fins al minut 50 (19 a 21), però en l'últim terç del segon període van defallir. Els locals, encara més necessitats de punts que els sesrovirencs, primer van empatar a 23 (minut 55) i en els darrers cinc minuts del matx van sentenciar.

La derrota visitant provoca un triple empat a 10 punts entre el Sant Joan Despí, el CH Sant Esteve i el Sant Cugat. El Banyoles, amb 6 punts, i el CH Sant Vicenç dels Horts, amb 2, tanquen la classificació de la Primera Estatal.