El central uruguaià Leandro Cabrera, de 28 anys, jugarà al RCD Espanyol fins a final de la temporada 2023-24, després del pagament de la clàusula de rescissió de 9 milions d'euros al seu anterior club, el Getafe, segons ha anunciat l'entitat ' perica 'en un comunicat.

"El RCD Espanyol de Barcelona ha abonat la clàusula de rescissió de 9 milions per Leandro Cabrera i, d'aquesta manera, el central esquerrà signa amb l'entitat blanc i blava fins al pròxim 30 de juny de 2024", ha confirmat el club català en el comunicat.

Cabrera, que ha disputat 21 partits en aquesta Laliga Santander i ha anotat 3 gols, era un fix en la defensa de Bordalás i reforça ara la línia defensiva d'un RCD Espanyol que està en plena lluita per deixar de ser cuer a la taula.

Abans de recalar al Getafe, l'uruguaià va jugar al Crotone italià, al Saragossa, al Reial Madrid Castella, l'Hèrcules, al Numància, al Recreativo de Huelva i l'Atlètic de Madrid, club amb el qual va debutar a Primera Divisió de la mà de Quique Sánchez Flores.

Després de passar el pertinent reconeixement mèdic a la Clínica Corachan, Cabrera s'entrenarà ja aquest dilluns sota les ordres d'Abelardo en la sessió matinal prevista a la Ciudat Esportiva Dani Jarque, i serà presentat, a partir de les 16:00 hores, a l'Auditori Juan Segura Palomares de l'RCDE Stadium.