Tot i la victòria de l'Espanyol a Vila-real, la salvació segueix estant a quatre punts dels blanc-i-blaus a causa de l'espectacular victòria del Mallorca (4-1) davant del València. Els illencs van fer una gran primera part i es van avançar amb un cop de cap de Raíllo i dos gols de Budimir, el segon, de gran factura. A la represa, Dani Rodríguez va marcar el quart i Ferran Torres va fer el gol de l'honor al final. L'equip balear surt del descens i hi deixa el Celta, tot i que l'equip d'Òscar Garcia va arrencar un meritori empat de San Mamés (1-1). Rafinha va avançar els gallecs a la segona part, però Raúl García va empatar en transformar un ingenu penal comès per Fran Beltrán.

En l'altre partit d'ahir, el Betis va passar per damunt de la Reial Societat (3-0) amb gols inicials de Borja Iglesias i de Joaquín, i el tercer, ja en el descompte del partit, de Canales.