El Manresa no en va tenir prou amb dos gols (el 1.000 i el 1.001 al Congost) per superar un Figueres combatiu, que no es va rendir en cap moment, i que va trobar el premi de l'empat al tram final. Els manresans van completar un altre bon partit, sobretot a la primera part, però van topar amb un conjunt empordanès molt físic, que exercia una pressió alta.

La primera fase del partit va ser molt igualada, amb molt joc al mig del camp i poques arribades a les respectives àrees. Al minut 2 ho va provar Biel Rodríguez amb un xut massa creuat. En el Figueres, llançament molt alt d'Ivan al minut 12 i un altre de Gabri centrat al minut 19. En una acció de contracop, Biel Rodríguez va fer l'1 a 0 al minut 22. Va ser una bona incursió per la banda esquerra culminada amb un xut ras, amb la cama esquerra, sense que el porter anoienc Roman Carrillo el pogués aturar. Amb el marcador a favor, el Manresa va millorar les seves prestacions i va moure bé la pilota per contrarestar la ferregosa defensa visitant. No obstant, les oportunitats eren més aviat escadusseres. Al minut 40 va canviar el decorat. Després d'un flagrant error del jutge de línia, Luque va fer penal al visitant Gabri, que Ivan va convertir en empat a un gol. Fins i tot abans del descans, Gallo, amb una rematada al segon pal en un llançament de cantonada, va poder fer l'1 a 2.

A la represa, el joc es va equilibrar força i cap de dos equips era capaç de sotmetre el contrari. Al minut 52, en servei de cantonada, Bernat, des del primer pal, va rematar al fons de la xarxa amb el cap. Amb el 2 a 1, el Manresa va jugar uns minuts amb molta confiança, més defensant que atacant, però sense passar per grans contratemps, malgrat que el Figueres va augmentar la seva pressió. Això fins que al minut 74 el central Màrius va encertar en la rematada de cap en una centrada per la dreta, després d'un llançament de cantonada. Era el 2 a 2, i en el darrer quart d'hora cap dels dos conjunts es va conformar amb l'empat, tot i que les millors ocasions les van tenir els jugadors manresans, cal destacar una acció de contracop en la qual David Sánchez va cedir a Joel Méndez i aquest va quedar sol davant Roman Carrillo; la rematada, molt centrada, la va aturar el porter visitant i així va evitar la derrota.

Diumenge que ve, el Manresa jugarà al camp del Cerdanyola.