L'equip B de Tercera B del CTT Castellgalí va jugar a casa del CTT l'Hospitalet i el resultat va ser de 6-0. L'equip bagenc estava format per Antonio Cobela, Ferran Guixaró i Oriol Fente.

La formació de Segona B va jugar davant El Centre, amb el resultat d'un contundent 0-6 favorable a l'equip de Castellgalí, que va cedir tant sols quatre jocs (18-4). L'equip estava format per Alba Arocas, el capità Eduard Señor i Josep Montaner. També va jugar el CTT Castellgalí de la categoria Tercera A a casa del CTT Ripollet, i el resultat va ser de 0-6 a favor dels bagencs, que només van cedint un joc (1-18). L'equip estava format per Constantin Lus, Marcos Reches i Dani Frincu.

D'altra banda, les instal·lacions del CTT Castellgalí va acollir la quarta trobada del Circuit de Promeses, amb una assistència de 42 jugadors de les lletres G i H de la província de Barcelona. Els jugadors locals Ferran Paredes, Aniol Caselles, Rubén Garcia, Oriol Font i Oriol Fente jugaven al Circuit Promeses en diverses localitats i van passar de grup. Ferran Paredes va arribar a la final, va quedar segon i va pujar a la lletra A. Aniol Caselles passa a la lletra L i Eric Torner és a la lletra K però no va poder passar de grup.