Aquest divendres al migdia s'ha fet el sorteig dels vuitens de final de la Copa del Rei a la Ciutat de Futbol de Las Rozas. Els partits es disputaran durant els dies 28, 29 i 30 de gener.

El Barça li ha tocat el Leganés el dia 30 de gener a les 7 de la tarda. Serà, juntament amb la Reial Societat i l'Osasuna, l'únic partit on jugaran dos equips de primera divisió. L'enfrontament serà al Camp Nou. L'últim partit que van disputar els dos equips, els blaugranes es van endur la victòria (1-2).

El Reial Madrid jugarà contra el Saragossa, de visitant, el dia 29 d'aquest mes. L'últim cop que el Madrid va visitar La Romareda va ser la temporada 2005-2006 i es va emportar una sorpresa bastant amarga, ja que van perdre per golejada (6-1).

A la Reial Societat, que va eliminar l'Espanyol (2-0) als setzens de final, li ha tornat a tocar un altre equip de primera divisió, l'Osasuna i el partit es disputarà el dia 28. És l'únic equip de primera divisió que jugarà dues vegades contra un equip de la mateixa lliga.

Aquests són tots els horaris dels vuitens de final de la Copa:

Als setzens, l'equip blaugrana va superar l'Eivissa amb patiment. L'equip balear és va adelantar en el marcador al minut 9 i va poder fer algun gol més, però no van estar encertats. El Barça va aconseguir empatar el partit gràcies a un gol de Griezmann al minut 72 de partit i el francés en va fer un altre al temps afegit, per obtenir la victòria.

La gran sorpresa i que ningú s'esperava va ser que la Cultural leonesa eliminés l'Atlètico de Madrid, al temps afegit, per 2 gols a 1, i que ara s'enfrontarà al vigent campió de la Copa, el València. L'altre conjunt de 2a B que segueix viu, el Badajoz, rebrà el Granada.