Empat agredolç en la visita del FC Barcelona femení al Centro Deportivo Alcalà d'Henares (0-0), en el primer dels quatre enfrontaments que disputaran en dos mesos davant les matalasseres. L'Atlètic de Madrid, que estrenava Dani González a la banqueta, va plantejar un partit travat, amb una defensa molt rocosa, que va ser determinant per anul·lar les múltiples temptatives blaugrana. Amb aquest repartiment de punts, el Barça manté el coixí de 9 punts d'avantatge al capdavant de la Primera Iberdrola per davant de les madrilenyes.

El conjunt català va portar la iniciativa i el control del joc durant la primera meitat. Gràcies aquest domini, les blaugrana van gaudir de múltiples arribades amb perill. L'equip local va gaudir d'una clara oportunitat després d'una gran rematada de cap de Meseguer que va sortir llepant el pal. Les catalanes van tornar dels vestidors amb la mateixa intensitat ofensiva que van oferir en el primer acte.

Oshoala no va trobar porteria després d'una fantàstica recuperació d'Alexia en la zona de creació matalassera. Les locals van reaccionar amb una arribada perillosa a través de la velocitat de la recent incorporada Ludmila. Un quart d'hora abans del final, el Barça ho va tornar a intentar, Gallardo va ser clau per impedir que Jenni Hermoso decantés la balança a favor de les de Lluís Cortés. L'Atlètic es va tancar a camp propi a les acaballes i va evitar les envestides de les jugadores visitants.