L'Espanyol té avui un partit essencial per valorar la recuperació que ha experimentat des de l'arribada d'Abelardo a la banqueta. Els blanc-i-blaus, en els quals podrien debutar les noves incorporacions, Leandro Cabrera i Adri Embarba, reben un Athletic de Bilbao que sembla que s'ha encallat en les darreres jornades. En l'última, per exemple, només va empatar a un contra el Celta al seu estadi de San Mamés.

L'equip local tornarà a mostrar el seu 4-4-2 arquetípic el tècnic asturià. Sembla que l'excentral del Getafe formarà a l'equip inicial al costat de Naldo. En canvi, Embarba encara haurà de batallar pel seu lloc i, a davant, tornarà el duet Calleri-De Tomás. El partit també tindrà la morbositat de veure a l'equip bilbaí Ibai Gómez, jugador desitjat per l'Espanyol.

Garitano no se'n refia

Davant dels darrers fitxatges de l'Espanyol, el tècnic basc, Gaizka Garitano, espera un adversari «encara més perillós» del que seria per la seva condició de cuer. L'entrenador basc va recordar que «s'ha gastat molts diners en fitxatges i això augmentarà el nivell d'una plantilla que va entrar a la Lliga Europa la temporada passada. Tots els partits són difícils i encara més si jugues contra algú que té la necessitat de guanyar».