El duel que enfrontava el Betis amb la manresana Marta Perarnau i la Reial Societat amb la monistrolenca Núria Mendoza va acabar amb taules (1-1). El conjunt visitant es va posar a davant amb un gol matiner de Nerea Eizaguirre. A la represa, el conjunt andalús va poder empatar també amb un gol molt matiner de Bea Parra. La manresana Marta Perarnau va disputar els noranta minuts mentre que Mendoza va substituir a Etxezarreta gairebé en el temps afegit. Amb aquest empat el Betis continua en descens mentre que la Reial Societat cedeix pistonada en les primeres posicions.

En el partit que inaugurava la jornada número 17, el Rayo Vallecano amb la fruitosenca Paula Fernández es va veure golejada a casa davant del Llevant (0-3). Fernández va disputar els noranta minuts però no va poder evitar la derrota. Les jugadores visitants es van posar a davant en la primera meitat i van acabar de sentenciar els tres punts amb dos gols a la represa obra d'Alharilla i de Redondo Ferrer.