La falta d'encert en el llançament va condemnar el San Pablo Burgos a perdre davant un Iberostar Tenerife que va estar generalment més entonat.

L'inici del matx va ser igualat, però l'entrada de Giorgi Shermadini va donar molt físic a la pintura de l'Iberostar Tenerife, que es va situar a davant i va començar a distanciar-se fins a tancar el primer quart amb un parcial de 21-25. Un triple de Jasiel Rivero va inaugurar el segon quart, abans d'un parcial de 0-8 dels canaris que marcaria la primera renda important del matx (24-33). Als homes de Peñarroya els costava molt anotar, mentre que els de Vidorreta es feien més forts en la zona i arribaven al descans amb un clar avantatge (34-50).

A la represa els locals intentaven remuntar, però els illencs es van mantenir sòlids i van arribar al final del tercer quart amb una clara renda (46-61). En els deu darrers minuts la tònica no va variar, i els burgalesos seguien sense tenir el seu millor dia en el tir, fet que els va acabar condemnant.