Les jugadores Queralt Ribera (Joviat), Carlota Carner (Igualada) i Judit Lamolla (Igualada) van disputar el partit corresponent a la 4a edició del All Star femení de la Copa Catalunya, celebrat a Granollers el 25 i el 26 de gener.

El partit es va jugar entre la conferència nord i la conferència sud. Precisament en la conferència nord, tres de les 12 jugadores que formaven la divisió de les millors jugadores de Catalunya eren Ribera, Carner i Lamolla. Tot i perdre 69-66, la de la Joviat i les de l'Igualada, van ser de les més destacades del partit. De fet, Carner i Lamolla van ser la primera i la segona jugadora més utilitzada, respectivament, en la conferència nord. Carlota Carner va enregistrar 6 punts mentre que Lamolla va ser la màxima anotadora de l'equip amb 10 punts. Queralt Ribera també va ser important durant els 14 minuts que va disputar amb quatre punts en el tir de dos, a més de ser la líder en el joc exterior durant bona part del partit.

Marta Guerrero, jugadora del poderós Viladecans i de la conferència sud en aquesta ocasió, va ser la millor del partit, amb uns números notables de 18 punts en els 18 minuts que va estar a pista.

La jornada femenina va acabar amb el concurs de triples que enguany va comptar amb un total de 6 participants, entre elles Queralt Ribera. Després d'una ronda prèvia però, la jugadora de la Joviat no va aconseguir passar de ronda quedant-se a les portes de la fase final. Carla Pérez, Marina Portillo, Nairin de la Torre i Pilar Comella, van accedir a les semifinals. Finalment, la guanyadora va ser Nairin de la Torre, revalidant el triomf de l'any passat en el mateix concurs.