El Nàpols, el proper rival Barça als vuitens de final de la Lliga de Campions, va netejar la seva mala temporada en vèncer (2-1) ahir diumenge el líder de la lliga italiana, una Juventus que, malgrat la derrota, segueix al lloc més alt de la taula classificatòria amb tres punts més que l'Inter de Milà, després de l'empat (1 -1) dels d'Antonio Conte davant el Cagliari. El conjunt napolità va aprofitar la visita del vigent i vuit vegades campió de la Sèrie A per sumar una victòria que pot servir de punt d'inflexió. Així ho esperarà el tècnic Gennaro Gattuso, que va viure la seva primera gran nit a la banqueta de San Paolo. Zielinski va obrir el marcador al minut 62 i Insigne va fer el segon al 85. Cristiano Ronaldo va retallar la distància al minut 89, però amb poc temps igualar el matx i evitar la sorpresa de la jornada al Calcio.