Al pavelló de Sabadell es va disputar el Campionat de Catalunya sub-23 en pista coberta amb participació de representants de l'Avinent CA Manresa i del CA Igualada Petromiralles.

La migfondista de l'Avinent CA Manresa Irene Batlle es va proclamar campiona dels 1.500 llisos imposant-se amb autoritat amb un registre de 4' 52'' 09. Els atletes del CA Igualada Petromiralles van assolir tres medalles -dues d'or i una d'argent-, diversos llocs de finalista, i mínimes per als campionats estatals de la categoria, en una brillant actuació global.

Van sobresortir les victòries d'Hèctor Ramos en salt d'alçada, amb 1,98 m, i de Guillem Carner en 1.500 llisos amb 4' 29'' 91, prova en què va ser sisè Ayoub Ouchbab, amb 4' 42'' 71. Cal destacar igualment la medalla d'argent assolida per Nora Taher en triple salt, amb 12,71 m, i el quart lloc d'Anna Asensi en els 60 llisos amb 7'' 93 a la final (7'' 97 a semifinals). Anna Asensi va ser desqualificada en els 200 llisos per l'article 17.3.2, quan havia assolit el bronze amb 25"88. Oriol Castells va ser sisè en llargada amb 6,52 m i novè en en els 200 llisos amb 23'' 26.

Paral·lelament, Lahcen Ait Alibou fou sisè a la sèrie A del Campionat de Catalunya absolut dels 3.000 llisos amb 8'21"99, i el sub-20 Riduan Boulbayem, dotze en la mateixa cursa amb 8' 50''33.

Sánchez i Bisbal, destacats

L'atleta del CA Igualada Petromiralles Marc Sánchez va assolir la segona posició en salt d'alçada, al Gran Premi Ciutat de València en pista coberta, disputat al pavelló Lluís Puig. Marc Sánchez va ser segon amb un millor intent de 2,06 m; també en alçada, el sub-20 Pol Roca fou setè amb 1,93 m.

En el Cros de Sant Sebastià de Sabadell hi va participar l'atleta del CAI Petromiralles/Jocnet Carla Bisbal, que en va ser la guanyadora en categoria sub-16 femení, amb 9' 20'', per cobrir els 2.700 m.

Els atletes del CA Igualada Petromiralles/Jocnet participants van pujar tres cops al podi en la tercera jornada del Critèrium de Llançaments d'Hivern celebrat a l'estadi Serrahima de Barcelona, i van assolir diverses mínimes estatals. Va sobresortir la victòria d'Aleix Camats en el llançament del disc sub-16, amb un millor intent de 56,51m, seguit d'Albert Gil, segon amb 45,55 m. Elsa Alías va ser tercera en disc sub-16 amb 26,53 m i Aleix Llorens, quart en disc sub-18 amb 36,33 m.