El Barça ha assegurat la seva presència en quarts de final de la Copa del Rei després de derrotar al Leganés (5-0), en un còmode partit en el qual Leo Messi ha liderat a l'equip, amb dos gols (3-0 i 5-0) i una assistència (2-0).

Els de Javier Aguirre han intentat plantar cara als de Quique Setién en la primera part, amb una pressió constant en la sortida de pilota, però els blaugranes han marxat al descans amb avantatge després dels gols d'Antoine Griezmann (1-0) en el minut 4 i Clément Lenglet (2-0) en el 27.

En la segona part, el Barça ha aprofitat el cansament dels rivals per a practicar un futbol de possessió i dominar el partit, que ha acabat 5-0 gràcies als gols d'Arthur Melo, en el minut 77, i Leo Messi per partida doble, en el 59 i el 89, que ha aconseguir així la seva victòria número 500 en partits oficials amb el club.