El Barça de bàsquet va mantenir-se igualat amb el Reial Madrid i el CSKA de Moscou en la segona posició de l'Eurolliga després d'una clara victòria sobre el cuer de la competició, un Zenit que només va poder plantar cara el primer quart. El partit es va trencar abans del descans, quan tot un seguit de triples de Kuric i Delaney van disparar la diferència fins a prop dels vint punts.

La mala notícia va arribar al tercer quart, quan Nikola Mirotic va notar molèsties a l'abductor dret i va haver de ser rellevat després d'una esmaixada al contraatac. Caldrà fer-li proves però pels gestos que feia és probable que es perdi partits ara que el Barça torna a afrontar una dura setmana, amb partit contra l'Iberostar Tenerife a la lliga i dos de competició europea, a València i a casa contra l'Olímpia de Milà.

Madrid guanya, Baskonia perd

De la resta de la jornada, gran victòria del Reial Madrid a la pista del Maccabi (77-81), amb 19 punts de Randolph el dia de la seva reaparició. En canvi, derrota del Baskonia a la pista de l'Olympiacos (80-70), que l'enfonsa més a la classificació. En la resta de partits: Khimki-CSKA de Moscou (69-78); Alba Berlín-Fenerbahçe (70-74); Asvel-Zalgiris (74-79) i Olímpia Milà-Bayern (79-78). Avui es juguen l'Estrella Roja-Anadolu Efes i el València-Panathinaikos.