01 de febrer de 2020
01.02.2020

La Pirinaica convoca els socis a l'assemblea de divendres vinent

31.01.2020 | 23:49

De conformitat amb els seus estatuts vigents, la Pirinaica convoca els seus socis a l'assemblea general ordinària que tindrà lloc el proper divendres 7 de febrer a les 8 en primera convocatòria i a 2/4 de 9 en segona. L'ordre del dia és el següent: aprovació dels comptes de la temporada 1918/19 i del pressupost d'aquesta campanya, i de la inclusió del club als codis ètics de la FCF.

També es tractarà la possibilitat de negociar i de tancar un acord de filiació amb una altra entitat de la comarca, que han de ratificar els socis. Així mateix es parlarà de la convocatòria d'eleccions a la junta directiva després d'expirar els sis anys de mandat de Manel Artero. En cas d'haver-se de celebrar les votacions (si hi ha més d'un candidat), aquestes no serien abans de finalitzar la temporada. S'acabarà amb els precs i preguntes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

LaLiga

Saps què pots fer en aquest espai tan exclusiu?

Alex Gallar i Pape Diamanka, jugadors de l'Girona FC, van presentar l'Àrea Movistar LaLiga, un espai que uneix la passió pel futbol, ​​l'entreteniment i les noves tecnologies.