El CE Manresa té avui un partit vital a la Tercera Divisió. Els manresans tenen la visita al Congost (12 h) del penúltim classsificat, un Sants que, amb 19 punts, que, per tant, ocupa posició de descens. Els manresans, dotzens amb 28 punts, donarien, en cas de victòria, un pas més cap a l'objectiu buscat, la permanència.

Per a l'enfrontament d'aquest migdia, l'entrenador blanc-i-vermell Andreu Peralta no podrà disposar dels sancionats Bernat Benito i Sergi Solernou, ni tampoc d'Edgar Fernández, qui finalment ha causat baixa al club.

Per contra, Peralta ja pot disposar dels tres jugadors que el CE Manresa ha incorporat aquesta setmana, Albert Alavedra, Izan Checa i Horty Nathanael Mioko.

El central Albert Alavedra, de Castellbell, ha estat fitxat de l'Algesires de Segona B, tot i que allà ha tingut poques oportunitats. Alavedra té 20 anys i es va formar a les categories inferiors de l'Espanyol, al juvenil del Sabadell i al filial del Logronyès. Izan Checa jugava aquesta temporada al Gironella, a Segona Catalana. És un migcamista ofensiu de 21 anys que també va jugar al futbol base espanyolista (també va passar pel Mallorca i l'Horta). I el francès d'origen congolès Horty Nathanael Mioko té 20 anys i arriba de la Guineueta de Primera Catalana, on ha marcat quatre gols en sis partits. A França va jugar en equips com el SC Amiens i l'US Camon.