El Manchester City continua el seu viacrucis a la lliga anglesa i ahir va tornar a perdre. A més, el 2-0 que va encaixar al camp del Tottenham el feia a 22 punts del Liverpool i ara en té dos sobre el Leicester i 15 respecte al cinquè, el Sheffield United, el primer que està fora de zona Champions. En aquesta situació, i quan falten tretze partits per al final, el tram definitiu de la lliga se li pot fer molt llarg al conjunt de Guardiola qui, a més, va perdre el primer duel amb Mourinho des del retorn del portuguès a la Premier.

El City hauria pogut avançar-se després d'un penal inexistent que el VAR va indicar d'Aurier a Agüero, però Lloris va aturar el xut de Gündogan. L'inici de la segona part va ser molt dolent i, en tres minuts, el City va perdre Zíntxenko, expulsat, i va veure com el debutant Bergwijn marcava pels Spurs. Abans d'acabar, el coreà Son va fer el segon en un xut que va rebotar en Fernandinho.

També ahir, l'Arsenal només va empatar a Burnley (0-0) i és a sis punts de la zona d'accés a la Lliga Europa.