Els tiradors del CT Precisió de Manresa van participar, el darrer cap de setmana, al català de F-Class Rimfire 100 m (Open i Restricted), en categoria única, que es va celebrar a Amposta, a les instal·lacions del Club de Tir Amposta i que va ser organitzat per la Federació Catalana de Tir Olímpic. Pel que fa a resultats, la millor actuació del club manresà va anar a càrrec de Mercè Mas, que es va imposar en el campionat de la categoria open.

Mercè Mas va aconseguir 299,96 punts i es va situar per davant de Josep Carles Serrano (CT Olímpic Girona) que en va sumar 299,30 i la tercer posició va correspondre a Josep Carrasco, que és tirador del CT Olímpic Lleida, que va assolir 298,4 punts. Dins de la categoria la categoria individual restricted, el primer va ser Marc Pifarré, del Torres de Segre, amb 295,31. Per part del CT Precisió Manresa, i en categoria open, desè va ser Josep Bertran (288,77) i l'onzena, Anna M. Herrera, amb 286,31 punts. En categoria open els tres primers equips al podi van ser el Montsià (886.01), el CT Esportiu d'Osona (876,88) i el Precisió Manresa, amb 873,04 punts amb la suma dels seus tiradors.

D'altra banda, en tirada social del club manresà en modalitat de pistola estàndard plus els diferents vencedors per categories van ser Antonio Bastida (sènior A), Dani Ortego (B), Francisca Àlvarez (en dames), Joan Lluís Aymerich (en veterans A) i Salvador Duxans (B).