L'equip femení de l'Avinent Manresa es va classificar en una meritòria setena posició en el Campionat d'Espanya de mitja marató a Sagunt. La prova es va desenvolupar sota una temperatura de 20 graus, que va condicionar molt els registres de les atletes participants. Meritxell Soler va capitanejar la formació manresana i va ocupar una destacada 12a posició amb 1h 18' 01", ben secundada per Marina Guerrero, que va ser 13a amb 1h 19' 06" (m.m.p.). Guerrero havia pres part dissabte en la Copa Iberdrola de clubs en pista coberta (3a en els 1.500 amb 4'34"35 (m.m.p.). L'artesenca Carme Tort va finalitzar 50a amb 1h 36'2 4" i va donar la possibilitat de classificació de l'equip manresà, ja que Lorena Cubillas es va veure obligada a abandonar.

Diumenge que ve, aquestes atletes prendran part, a Mataró, en el Campionat de Catalunya de cros individual i de clubs, amb l'objectiu de pujar al podi català i classificar l'equip per l'estatal de Sòria.