Les instal·lacions del Club Natació Terrassa van acollir el Campionat de Catalunya d'hivern Open de natació adaptada. Aquestes proves esportives van tenir la participació dels millors nedadors i nedadores catalans. Antoni Ponce (CN Sitges) i la sesrovirenca Núria Marquès (CN Sant Feliu) es van proclamar campions de Catalunya.

La medallista paralímpica Núria Marquès va guanyar el Campionat de Catalunya femení amb 758 punts aconseguits a la prova dels 200 estils, al davant de Marian Polo (CN Badia), que va obtenir 694 punts, i de Berta Garcia (CN Mataró), que va finalitzar en tercera posició amb 546 punts.

Pel que fa a la classificació per clubs, el gran dominador va ser el Centre Natació Mataró amb un total de 187 punts i 29 medalles al davant del CN Terrassa (58 punts) i el CN Barcelona (31 punts).