El capità de l'equip d'handbol i també internacional absolut, Víctor Tomàs, va anunciar ahir que, al final d'aquesta temporada, es retirarà de l'esport professional per un problema cardíac. Es tancarà així una llarga etapa i en exclusiva al club blaugrana, en el qual va debutar l'abril de l'any 2002 i hi va ingressar com a cadet l'any 1998. Tomàs, que farà 35 anys el dia 15 de febrer, va convocar els mitjans ahir al matí a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva del Barça per anunciar que posarà punt final a la seva gran carrera quan s'acabi aquesta temporada, en un acte en què va estar acompanyat per la resta de companys i el president de club, Josep Maria Bartomeu.

El jugador va manifestar que «fa uns mesos se'm va detectar un problema cardíac que s'ha anat agreujant any rere any. Continuar en l'esport professional podria ser dolent per a la meva salut pel que suposa de nivell d'exigència en els entrenaments i en els partits».

L'extrem dret acumula un extraordinari botí de títols, entre els quals destaquen les 11 Lligues, 10 Copes del Rei, 3 Lligues de Campions i 4 Super Globe, entre una seixantena de títols amb el Barça, mentre que amb la selecció espanyola, el seu èxit més notable va ser la medalla d'or del mundial aconseguida el 2013.

Bartomeu ha informat que la samarreta amb el número 8 del capità serà retirada i penjarà del sostre del Palau Blaugrana al costat d'altres dels jugadors més destacats de les diferents seccions.