El Trofeu de Resistència en Ter-ra va viure diumenge la primera cursa de la temporada a Palà de Torroella, sota l'organització dels Amics Moto Valls de Torroella. Aquesta prova inaugural, de tres hores de durada, va reunir més d'un centenar de pilots, repartits en 53 equips.

La parella David Riera i Adrià Mesas, de la categoria RS Júnior, va guanyar la cursa amb un total de 61 voltes en els poc més de 2,4 km de què constava el recorregut. La segona posició escratx va ser per a Marc Calmet i Jaume Abella, de la categoria RS Sènior, que van fer dues voltes menys que els guanyadors. Xavier Ferrer i Marc Pablo, també de la categoria RS Sènior, van completar el top 3.

Gerard Riu i Jaume Gaya van ser segons de la categoria RS Júnior, al darrere dels guanyadors, Adrià Mesas i David Riera, mentre que Yago Domínguez i Marc Romero van completar el tercer esglaó del podi de la categoria. Lluís Gonfaus i Jordi Serena van ser tercers de la categoria RS Sènior, on Calmet i Abella van ser primers i Ferrer i Pablo, segons. Òscar González i Santiago Bertran van ser els més ràpids de la categoria Màster 40. En la categoria Màster 50, victòria per a Antoni Vilar i Jordi Redón.