La Reial Societat va penalitzar la indolència de Zidane a l'hora de plantejar l'alineació de la Copa i el va eliminar del torneig. El partit va ser un recital del suec Isak fins que el seu tècnic, Imanol, el va canviar incomprensiblement amb 1-4 i va possibilitar la reacció blanca, que va estar a punt d'empatar el duel.

La primera part va ser molt descontrolada, amb arribades de tots dos equips, tot i que les de la Reial sempre semblava que portessin més perill. Després d'un xut de Januzaj que va refusar Militao, va arribar el 0-1 en un xut d'Isak que va rebutjar Aréola cap al mig. Odegaard va recollir l'esfèrica, va rematar i un suau toc en Militao va despistar el porter blanc. El noruec, cedit pel Madrid, no ho va celebrar.

El Madrid va anar endavant desordenat i va poder empatar amb una rematada al travesser de Ramos, però abans del descans Isak va tornar a posar en perill la porteria dels locals.

A la segona tot es va precipitar. Imanol va fer entrar un altre davanter, Barrenetxea, i Isak va marcar, en un gol anul·lat. Però tot seguit en va fer dos, el primer en una gran acció de Barrenetxea i el segon en un xut a l'escaire. Imanol va fer el seu primer canvi poc comprensible en retirar Odegaard del camp just quan Marcelo havia marcat l'1-3. Però una altra gran acció d'Isak va permetre Merino fer l'1-4.

Amb tot guanyat, Imanol va retirar del camp Isak i això va donar ales a un Madrid que va assetjar la porteria rival. Primer van anul·lar un gol a Vinícius. Després, Rodrygo va anotar el segon i, en el descompte, Nacho el tercer. La Reial no sortia de l'àrea i, a sobre, Gorosabel va veure la segona groga.