La Reial Societat, que té a les seves files la jugadora monistrolenca Núria Mendoza, va aconseguir ahir la classificació per a la final de la Supercopa d'Espanya femenina, que s'està disputant a Salamanca. Les actuals campiones de la Copa de la Reina van vèncer el Llevant per la mínima (1-0) gràcies a un únic gol de Leire Baños en el minut 17. La bagenca Mendoza va ser titular i va jugar els 90 minuts del partit.

El Llevant va començar amb molta més intensitat el partit i Marta Corredera va tenir una grandíssima ocasió que va acabar al pal. El gol de la Reial va arribar tot just un minut després.

Avui es juga el Barça-Atlètic

La segona semifinal de la Supercopa femenina es disputarà avui (20 hores) entre els dos clàssics del futbol femení estatal, el Barça i l'Atlètic de Madrid. El conjunt madrileny arriba a la primera Supercopa femenina de la història com a campiona de lliga i, a més, subcampiona de la Copa de la Reina, que va guanyar la ja finalista Reial Societat. D'altra banda, el Barça participa en el torneig com a segon classificat de la lliga durant la temporada passada. Cal recordar també que ambdós clubs s'enfrontaran a la Champions femenina el proper mes de març.