El Reial Madrid va treure endavant un partit boig a la pista de l'Alba de Berlín (97-103). El conjunt dirigit per Pablo Laso va demostrar que és capaç del millor i del pitjor en un mateix duel, i en el segon temps va trobar continuïtat en el seu joc per sumar el tercer triomf seguit a la competició europea.

El primer quart dels blancs va ser espectacular, ja que van anotar fins a 41 punts. En el segon les coses van canviar i van encaixar un contundent parcial per arribar al descans deu punts per sota (60-50). Randolph i Carroll, amb 27 punts cadascun, Campazzo, que va repartir fins a 19 assistències, i la intimidació de Tavares van ser els arguments de la remuntada madridista a la represa.

Al Fernando Buesa Arena, el Kirolbet Baskonia va obtenir una victòria important enfront l'Asvel Villeurbanne, que està fent una campanya més que digne a l'Eurolliga (79-65). Els bascos van dominar des del principi i, tot i que al descans els gals es van apropar fins els dos punts (39-37), van tornar a escapar-se a la represa per segellar el duel.

En els altres dos partits jugats ahir, el líder de la competició l'Efes turc, va derrotar un Zalgiris batallador (96-91), mentre que l'Olympiacos es va fer fort a casa i va tombar el potent CSKA de Moscou (72-59).