10 de febrer de 2020
10.02.2020

Els associats estan convocats demà per ratificar la gestora

10.02.2020 | 00:07

La junta gestora del Manresa haurà de ser ratificada demà dimarts pels socis del club en l'assemblea extraordinària que s'ha convocat a les 8 del vespre a la sala d'actes del Montepio de Conductors, a la plaça Sant Jordi, 1. Ara fa dues setmanes, els nous gestors de l'entitat ja van ser avalats pels associats per començar a treballar a l'espera de la ratificació definitiva.

Tal com es van comprometre en la primera trobada amb els socis, els nous directius haurien de presentar demà els números reals del club, després d'unes setmanes que han servit per recopilar la pertinent informació al respecte.

La gestora del Manresa està formada per quatre membres, més uns col·laboradors que tenen diferents àrees sota la seva responsabilitat. Els directius són la presidenta Ruth Guerrero, el tresorer Manel Villaplana, Pere Arévalo com a secretari i Txema Pulido, que té al seu càrrec l'àrea esportiva. Els col·laboradors són David Luis (àrea social), Francesc Sòria (àrea de comunicació) i José Luis Pérez (àrea corporativa).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

LaLiga

Quan sentim junts, sentim més gran

Un grup de WhatsApp entre aficionats d'equips rivals? L'experiment sonor 42 passions va fer bategar els seus cors a l'uníson seguint el ritme de la identitat sonora d'LaLiga


L'últim El més llegit