El Berga es va mostrar superior al seu rival, el Sabadell B, amb un joc de possessió que controlava el ritme del partit i amb una pressió elevada que incomodava l'elaboració de pilota dels rivals. Les primeres ocasions de perill no van trigar en aparèixer, però el porter visitant, que va estar brillant en tot el partit, va impedir el primer gol del matx. Tot i que els locals dominaven, va ser el Sabadell l'equip que va fer el primer gol del duel. Els visitants van aprofitar una errada dels defensors berguedans per fer el 0 a 1.

Però el Berga va saber sobreposar-se a les circumstàncies i va empatar el partit abans d'arribar al descans. Noguera va executar un potent tir que va entrar per l'escaire, fent inútil l'estirada del porter rival. La segona part va ser més equilibrada, i encara que el Sabadell va igualar la intensitat del Berga, les seves arribades a la porteria de Peralta es comptaven amb comptagotes.

Amb el pas dels minuts els locals van tornar a dominar, i de nou el porter visitant es va interposar en tots els tirs dels atacants blanc-i-vermells. El Berga va avisar amb un parell d'ocasions de gol perilloses i els visitants van decidir agafar com a bo l'empat. El Sabadell va endarrerir les seves línies de pressió i va defensar amb totes les seves forces tot esperant que el partit arribés al seu final.