10 de febrer de 2020
10.02.2020

El Cúrling Puigcerdà Pànxing Carlit queda subcampió de la Lliga Catalana

10.02.2020 | 00:06
L'equip ceretà de cúrling celebra el segon lloc

El Cúrling Puigcerdà Pànxing Carlit va finalitzar ahir la Lliga Catalana amb el segon lloc de la classificació. La competició es va celebrar al Poliesportiu de Puigcerdà. L'equip format per Vicenç de Moxó, Aleix Raubert, Jordi Mas, Lara Ruíz i Marc Morralla va aconseguir un meritori segon lloc en la competició, que la va guanyar l'Sporting l'Olla Cyril. «En general, estem molt satisfets. Un dels nostres dos equips ha quedat segon, hi ha hagut un gran ambient entre els equips, l'organització ha estat molt bona i la pista de gel era excel·lent», va manifestar el president de l'entitat, Carles de Moxó.

L'altre equip del club, el Cúrling Puigcerdà Pànxing Puigpedrós va quedar sisè. La competició catalana va reunir un total de set equips. La propera competició del Cúrling Puigcerdà serà el Campionat d'Espanya masculí d'aquí a dues setmanes, i l'entitat jugarà amb un equip de júniors.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

LaLiga

Quan sentim junts, sentim més gran

Un grup de WhatsApp entre aficionats d'equips rivals? L'experiment sonor 42 passions va fer bategar els seus cors a l'uníson seguint el ritme de la identitat sonora d'LaLiga


L'últim El més llegit