La Joviat va caure a la pista del líder, el Viladecans, en un partit en què el rival, tot i el marcador superior, va tenir problemes per aturar el joc exterior d'una Joviat que va aconseguir 12 triples i que no va desistir de l'objectiu de donar la sorpresa a la pista d'un rival d'un nivell més alt.

Al primer parcial, els dos equips es van mostrar combatius. Amb un parcial de 9-9 al minut 5, els tres triples de la Joviat van propiciar la igualtat fins a l'equador del quart. Ja després, el Viladecans aprofitava els tirs fàcils i el contraatac per obrir una petita escletxa de nou punts (21-12). Al segon parcial, el partit va patir dues fases. Fontanet, pletòrica, va retallar amb tres triples de forma consecutiva. El Viladecans demanava temps mort i, per a desgràcia de la Joviat, la pausa va tenir incidència en el marcador. Les locals van distanciar-se una altra vegada en el marcador amb un avantatge al final del quart de 48-31. Així, amb el 41-31 a falta d'un minut i mig, el parcial de 7-0 va penalitzar les manresanes, que van cometre faltes i van donar opcions en el tir lliure al rival.

Tanmateix, ja a la segona part, la Joviat va seguir treballant. De fet, les manresanes van acabar emportant-se el darrer quart (14-20) i van deixar sec el Viladecans, que fins i tot va haver de demanar temps mort.