Inesperada i engruixida va ser la golejada que va rebre el Sala 5 Martorell al Tarragonès (5-0). El desplaçament a la pista del Club Salou FS es preveia difícil per a l'equip dirigit per Víctor González, però en cap supòsit s'esperava una derrota d'aquesta magnitud.

I encara menys quan els martorellencs sabien que després del triomf del nou líder de la competició, l'AE l'Hospitalet Bellsport, a la pista del Futsal Barceloneta (1 a 3), la victòria els permetria situar-se en quarta posició, és a dir, en l'última plaça que dona dret a jugar el play-off d'ascens a Segona Divisió, empatats a 37 punts amb el tercer classificat, el Manresa FS.

Víctor González va iniciar el matx amb un equip de garanties, integrat per Sergio Arriero, Pau Albacete, Pablo Robert Rincón, Oussama i Malick, però després de deu vibrants minuts de joc, Pavel (min 11) i Luca Toni (min 12) van establir un còmode avantatge per als tarragonins (2 a 0).

Amb l'aportació de Husse, Iván Mínguez, Cristian, Fouad, Toni Sánchez i David Muñoz, el Sala 5 Martorell va competir per puntuar fins al minut 35, quan Luca Toni va aprofitar una assistència d'Adrián per sentenciar (3 a 0). En els últims minuts, Pavel i Sergi García van certificar la golejada.