La Salle Manresa S. Gol va encaixar una nova derrota a la seva pista, aquesta jornada en la visita del Club Natació Sabadell, un dels tres colíders del grup 3 de Primera Catalana juntament amb el Club Natació Terrassa i el Pallejà. Amb aquest resultat, els manresans encaixen la vuitena derrota seguida i segueixen a la zona baixa de la classificació.

En el primer quart els jugadors dirigits per Toni Mañosas van sortir a la pista a un millor nivell que el seu rival, i d'aquesta manera van agafar vuit punts de diferència al final del primer quart (21-13). En el segon els vallesans van remuntar i van arribar a gaudir de tres punts de renda, abans que Oriol Font i Albert Aguilera tornessin el lideratge als jugadors manresans a la mitja part de l'enfrontament (35-34).

En la segona meitat es van viure uns moments plens d'alternatives en el marcador, i cap dels dos conjunts aconseguia obrir un forat important. D'aquesta manera, el tercer quart va finalitzar amb només un punt d'avantatge pels bagencs (50-49). En els deu darrers minuts el CN Sabadell va sortir millor i va obtenir un marge de sis punts que van poder mantenir fins al final, tot i que els locals van posar-se a dos als últims segons. En la propera jornada de competició, La Salle Manresa S.Gol visitarà la pista del cuer, el Ferroli Ribes, en un matx que es posarà en marxa el proper dissabte 22 de febrer a partir de les sis de la tarda.