El jugador de el FC Barcelona Ousmane Dembélé ha estat operat aquest dimarts a Finlàndia del seu trencament de tendó al bíceps femoral i estarà un temps aproximat de 6 mesos de baixa, per la qual cosa es perd el que resta de temporada.

"El jugador del primer equip Ousmane Dembélé ha estat intervingut satisfactòriament a Turku (Finlàndia) pel doctor Lasse Lempainen del trencament de l'tendó proximal de bíceps femoral de la cuixa dreta. El temps de baixa aproximat és de 6 mesos", va comunicar al club.

Dembélé es va lesionar prèviament al bíceps femoral al novembre de 2019 i, quan estava a prop de rebre l'alta mèdica, va notar unes molèsties que van derivar en una nova lesió, l'actual, per la qual ha hagut de passar per quiròfan.

S'esperava que l'extrem francès fos el reforç hivernal que no ha arribat a la zona ofensiva de l'equip, 'tocada' ja a la baixa fins a l'abril de Luis Suárez, ja que així ho va confirmar el seu tècnic, Quique Setién.

No obstant això, a l'ésser una baixa de llarga durada, Laliga podria donar el vistiplau, a tenor del que digui la seva comissió mèdica, perquè el Barça incorpori a un jugador que supleixi a Dembélé en Laliga Santander.

El francès, que acumula diverses lesions musculars aquesta temporada, tres d'elles a la cuixa, ha jugat només nou partits en el que va de temporada, cinc en Laliga i quatre a la Lliga de Campions, amb un gol en el campionat domèstic, i no podrà jugar fins a la següent campanya.