L'Avinent CA Manresa i el CA Igualada Petromiralles van tornar amb medalles del campionat de Catalunya absolut en pista coberta, que es va dur a terme a Sabadell. Concretament, l'entitat bagenca en va assolir un total de quatre i l'anoienca, tres.

Per part del CAM, Marina Guerrero va ser l'atleta més destacada, ja que es va proclamar subcampiona catalana en 800 metres, amb un registre de 2'12''50. A més, en la jornada de tarda va disputar la final dels 1.500 metres, en la qual es va penjar la medalla de bronze amb una marca final de 5'01''81.

La velocista Laia Solà va reivindicar-se en la final dels 60 metres llisos, retrobant-se amb les bones sensacions i aconseguint el bronze català amb un excel·lent temps de 7''77. En les semifinals havia marcat el mateix registre, un fet que ja li augurava possibilitats d'acabar al podi. Finalment, el saltador Ricard Clemente va ser tercer en la final del concurs de perxa, superant el llistó sobre els 4,90 metres d'alçada.

A més, l'Avinent va aconseguir quatre posicions de finalista, a càrrec de Meritxell Tarragó (quarta en els 400 llisos, 56''94), Carlota Soler (cinquena en els 1.500 llisos, 5'07''45), Ella Bestué (cinquena en triple salt, 11,90 metres) i Ona Bonet (vuitena en alçada, 1,58 metres).

Salas, campiona en llargada

Pel que fa al CA Igualada Petromiralles, l'actuació més destacada la va protagonitzar Cora Salas, que es va endur el títol en salt de llargada, amb un millor intent de 6,15 metres. El seu company Marc Sánchez va ser sots-campió en salt d'alçada, amb una marca de 2,13 metres. Jordi Yoshinori Matsuoka, per la seva banda, va ser bronze en llargada amb un salt de 7,20 metres, a només un centímetre de la plata.

Amb aquests i d'altres bons resultats en les categories sub-23, sub-20 i sub-16, el club igualadí va ocupar el cinquè lloc a la classificació amb 42 punts, darrere del FC Barcelona, de l'AA Catalunya, de l'ISS-l'Hospitalet i del Cornellà Atlètic, entre un total de 38 entitats participants. L'atleta de l'Intec-Zoiti i entrenador del CAI Eduard Fàbregas va assolir el bronze en salt d'alçada, amb 2,09 m.