El jugador santfruitosenc Arnau Caparrós va proclamar-se campió de la Copa del Rei amb el seu equip, el CV Terol, en la final de la competició, en què va guanyar l'Unicaja Costa de Almeria per 3 sets a 2. Caparrós no va arribar a actuar a la final però suma un guardó al seu palmarès amb l'equip pel qual va fitxar l'estiu passat, l'aragonès, provinent del FC Barcelona.

La final entre terolencs i andalusos es va disputar al pavelló de Son Moix de Palma de Mallorca i va finalitzar amb el tempteig de 24-26, 25-20, 20-25, 25-20 i 13-15, cinc sets molt disputats en els quals el conjunt aragonès va haver de remuntar dues vegades un resultat advers. Aquesta era la vuitena vegada que tots dos conjunts disputaven la final de la competició, un enfrontament que ja s'està convertint en un clàssic del voleibol estatal.

L'actuació de Kukartsev, autor de 29 rematades positives, va ser vital per al CV Terol, que van poder contrarestar, d'aquesta manera, l'eficàcia rematadora de Gavenda i d'Ereu en els contraris. En el set definiu, dues errades de l'Unicaja van donar una doble bola de partit als terolencs, que no la van desaprofitar.

Tots dos equips són els principals favorits per endur-se ara el títol de lliga. De moment, l'Unicaja encapçala la classificació amb tres punts d'avantatge, i el Terol rebrà l'Eivissa en el proper partit per reprendre la competició.