Amb sortida i arribada al Bosquet de Sant Fruitós de Bages, diumenge tindrà lloc la setena edició de la Cursa dels Llebrers, un canicròs i caminada benèfica a favor de l'associació Galgos 112. Els participants hauran de fer front a un recorregut de 7,17 km i amb 328 m de desnivell positiu.

La Cursa dels Llebrers es pot fer corrent (canicròs cronometrat) o caminant, amb els esportistes acompanyats de qualsevol raça de gos (la caminada es pot fer sense). L'inici serà a les 9 del matí. En finalitzar hi haurà esmorzar de botifarra amb pa de pagès o entrepà vegà amb beguda per a tots els corredors i caminants. També hi haurà obsequis i premis per als guanyadors del canicròs i sortejos per a tots els participants.

Les inscripcions es poden realitzar a travès de la pàgina de Facebook de La Cursa dels llebrers. Tots els diners recaptats aniran íntegrament a Galgos112 per poder seguir rescatant més gossos llebrers i podencs en diferents parts d'Espanya. Durant la jornada hi haurà un estand de Galgos 112 amb els seus productes per a gossos. En tractar-se d'un esdeveniment solidari, també es farà recollida de pinso, medicaments i accessoris per a gats i gossos en benefici de Galgos 112, Seproan Sallent i Niu de Petjades.

La Cursa dels Llebrers està organitzada per Galgos112, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i Niu de Petjades. També hi han col·laborat una cinquantena d'empreses cedint els seus productes o ajudant-hi econòmicament.