Un polèmic penal del lateral Calabria, quan va tocar amb el braç, estant d'esquena a la jugada, una pilota impulsada per Cristiano Ronaldo de xilena va permetre a la Juventus arrencar un empat a un gol de San Siro i adquirir un mínim avantatge per al partit de tornada de les semifinals de la Copa d'Itàlia.

En un partit molt igualat, el Milan es va avançar ja a la segona part amb una rematada en semierrada d'Ante Rebic, que va superar Buffon. El lateral local Theo Hernández va ser expulsat vint minuts abans del final per una dura entrada sobre Dybala que li va valer la segona groga i Cristiano va empatar al final. En l'altra eliminatòria, jugada dimecres, el Nàpols va guanyar l'Inter per 0-1 i tindrà la tornada a casa.