El grup de 'hackers' OurMine, conegut a escala internacional per les seves accions contra importants companyies i personalitats, ha sabotejat aquest dissabte en Twitter tots els comptes del FC Barcelona i també diversos comptes del Comitè Olímpic Internacional (COI).

"Hola, som OurMine. Bé, aquesta és la segona vegada. El nivell de seguretat és millor, però segueix sense ser el millor. Per a millorar la seguretat dels teus comptes, contacta'ns", ha tuitat aquest grup durant el seu ciberatac al perfil del Barça.

"Llegim alguns missatges privats i sembla que Neymar tornarà aquí", ha afegit OurMine des de @BarcaAcademy, el compte dedicat en anglès a la Masia. Des del perfil en català, fins i tot s'ha anunciat falsament el fitxatge del davanter brasiler pel conjunt culer.

A la fi del passat mes de gener, 15 equips de la National Football League (NFL) també van veure 'hackejats' els seus comptes en aquesta xarxa social. En altres accions, OurMine havia ciberatacat al web de filtracions Wikileaks, a HBO, a PlayStation Network i a famosos empresaris del món de les telecomunicacions, com Sundar Pichai o Mark Zuckerberg.