El Mallorca va sumar més que tres punts davant l'Alabès (1-0). L'equip balear immers en la lluita per la permanència va imposar-se amb un solitari gol de Cucho de cap al minut 63. A mitjan primera meitat Salva Sevilla va desaprofitar una pena màxima aturada per Pacheco. Amb aquest triomf els mallorquins surten del descens de forma provisional quan falten els partits d'avui dels seus rivals.

El Vila-real va vèncer en el derbi valencià enfront del Llevant (2-1) en un enfrontament molt disputat. El submarí groc va agafar avantatge amb un gol matiner de Gerard Moreno a assistència de Paco Alcácer. L'equip visitant va gaudir de les millors oportunitats però sense encert en aquest primer temps. A la represa Borja Mayoral va empatar de cap però Moi Gómez va posar el definitiu 2-1 a mitjan segona meitat. El Granada va guanyar remuntant davant del Valladolid (2-1). Sergi Guardiola va avançar els visitants però Puertas i Carlos Fernández en el minut 95 van capgirar el resultat.

El partit que havien de jugar Eibar i Reial Societat va quedar suspès a causa de la forta contaminació per culpa d'un incendi en un abocador.