Leo Messi i Lewis Hamilton van ser premiats ahir amb el Laureus com a millors esportistes mundials en categoria masculina del curs 2019, en la gala que es va dur a terme a Berlín. És la primera vegada en la història d'aquests guardons que dos esportistes guanyen de manera conjunta i també el primer cop que l'obté un futbolista a títol individual.

Messi i Hamilton van quedar empatats en la votació del jurat i van superar els altres finalistes: el pilot cerverí de MotoGP Marc Márquez, el tennista mallorquí Rafa Nadal, l'atleta kenyà Eliud Kipchoge i el golfista nord-americà Tiger Woods.

En categoria femenina, la guanyadora ha estat la gimnasta nord-americana Simone Biles, que va obtenir el premi per tercera vegada després dels que va aconseguir a les edicions del 2017 i 2019. Biles es va imposar a les atletes Allyson Felix i Shelly-Ann Fraser-Price, la futbolista Megan Rapinoe, la tennista Naomi Osaka i l'esquiadora Mikaela Shriffin.

En altres premis que es van entregar, el ciclista colombià Egan Bernal va ser reconegut com a esportista revelació, l'esquiadora de fons nord-americana Oksana Masters com a millor esportista amb discapacitat i la practicant de snowboard Chloe Kim com a millor esportista d'acció