El Barça intentarà incorporar aquesta setmana un nou davanter centre per suplir les lesions de Luis Suárez i Dembélé, que ja no tornaran a jugar aquesta temporada. El ball de noms ha estat més llarg que mai, tot i que les possibilitats són més reduïdes. El conjunt blaugrana només pot fitxar un davanter centre de la Lliga Santander o Smartbank o que estigui sense contracte amb cap equip.

Ara mateix, el nom que sona amb més força per arribar al Camp Nou és el d'Ángel Rodríguez, atacant del Getafe que va marcar precisament dissabte contra el Barça un autèntic golàs per retallar distàncies. El jugador canari és un dels màxims anotadors de la lliga, amb 10 gols, i és també un dels màxims realitzadors estatals. A més, té la particularitat d'haver anotat 8 dels seus 10 gols entrant de suplent.

Segons informava ahir el diari Sport a la seva pàgina web, el Barça està esperant que la Federació doni llum verd a l'operació si valora positivament l'informe mèdic presentat pel club de Dembélé i Suárez que certificaria la necessitat d'incorporar un atacant.

L'objectiu és que Quique Setién pugui tenir el jugador, que probablement serà Ángel Rodríguez, abans del proper partit de lliga que serà el dissabte 22 de febrer contra l'Eibar al Camp Nou. Alguns dels altres candidats que van sonar per arribar al Barça van ser Willian José, de la Reial Societat; Loren Morón, a qui ja va tenir Setién al Betis; i Roger Martí, del Llevant. La clàusula baixa d'Ángel de 10 milions d'euros fa que tingui moltes possibilitats de ser l'escollit. Tampoc es descarta l'arribada de Lucas Pérez, de l'Alabès.