L'equip absolut femení de l'Egiba va aconseguir el subcampionat en el prestigiós torneig internacional Mallorca Gym Cup. A títol individual, Lorena Medina i Thierno Boubacar van ser plata a l'All Around. La formació integrada per Lorena Medina, Mar Palliso, Andrea Carmona, Berta Monteagudo i Aina Solà es va classificar en segona posició, només superada pel conjunt local, el Xelska balear. Lorena Medina va obtenir la plata a la general i va ser tercera en paral·leles i terra; Mar Palliso va ser segona en salt i Andrea Carmona, primera en terra.

En categoria masculina, Thierno Boubacar va assolir la segona plaça de la general, va guanyar en arcs i fou tercer en salt i barra fixa.

Pel que fa als júniors, l'equip femení de l'Egiba, format per Laia Font, Ona Sánchez, Marta Cano, Mar Royo, Laura Torrente i Maria Comallonga, es va classificar en tercera posició; Laia Font va assolir l'or a la general i va ser segona en barra i tercera en salt, i Ona Sánchez, segona en salt. Els nois, Aitor Gómez, Martí Estarlí, Martí Flores, Pau Sucias i Álvaro Giráldez, van acabar en cinquena posició; Aitor Gómez va ser tercer en paral·leles i Pau Sucias va ocupar el primer lloc en salt.

Aquest proper cap de setmana continuarà la disputa de la Copa Catalana al Nou Congost, en aquest cas la primera fase en la categoria de Via Olímpica.