Puntuar i consolidar-se en la tercera o la quarta posició, places que permeten classificar-se per jugar les eliminatòries d'ascens a Segona Divisió. Aquest és el desafiament que afronta el Manresa FS aquesta tarda, a partir de les 19.45 hores, a la pista del FC Cerdanyola, sisè amb 36 punts, només un menys que els blanc-i-vermells.

La derrota in extremis encaixada dissabte passat al Pujolet contra el segon, el Futsal Mataró (4 a 5), va modificar el full de ruta de l'equip tècnic del Manresa FS. Una victòria contra la formació del Maresme hauria suposat situar-se a només tres punts dels mataronins i optar a arrabassar-los la segona posició. En contraposició, l'ensopegada obliga els manresans a centrar-se en la lluita per ocupar el tercer o el quart lloc al final de la competició.

El FC Cerdanyola, liderat per l'exjugador blanc-i-vermell Antonio Cortés Gordillo, suma 11 victòries, 3 empats i 7 derrotes. Com a locals, els del Vallès s'han imposat en sis partits, van cedir un empat contra el Sala 5 Martorell i van perdre contra el Futsal Mataró, el Mar de Dènia i el FS Pallejà. Entre els equips que van caure a Cerdanyola figuren l'actual líder de la competició, l'Hospitalet Bells-port, el Futsal Barceloneta i l'Escola Pia de Sabadell.

El Sala 5 visita els mariners

No menys difícil i transcendent és el partit que jugarà també avui (18.45 hores) el Sala 5 Martorell, cinquè classificat, a la pista del Futsal Barceloneta, tercer.