El Madrid, que venia d'empatar amb el Celta a casa, va caure estrepitosament al camp d'un Llevant agosarat davant la ineficàcia blanca en atac. Els blancs, a una setmana pel clàssic, perden el lideratge.

En els primers minuts del matx, el Reial Madrid va disposar de diverses ocasions però l'encert del porter Aitor va impedir que es convertissin en gol. Tot i tenir més presència ofensiva el conjunt madridista, el Llevant envestia amb criteri la porteria de Courtois amb Campaña en la direcció i Bardhi i Morales a les bandes. En el tram final del primer temps va ser un monòleg del Reial Madrid, però sense encert per part d'Isco, Hazard i Benzema, que van trobar-se un Aitor immens, salvant al seu equip en diverses ocasions.

Només començar el segon temps, Bardhi va estar a punt de sorprendre Courtois. Com en el primer temps, malgrat el domini visitant, el conjunt valencià inquietava la defensa blanca amb contracops ben trenats. Al minut 52, Hazard es va presentar sol davant Aitor després de rebre de Marcelo però no va saber aprofitar l'acció més clara fins el moment. Sis minuts després va ser Courtois qui va intervenir a un bon xut de Campaña. En l'acció següent, Roger a les mans del porter belga quan tenia Mayoral sol al costat. Les accions de perill es succeïen en les dues porteries però sense verí. Al minut 67 es va haver de retirar Hazard, lesionat. El Llevant va pressionar de valent i va tenir el premi del gol, una canonada de Morales al minut 78.