El Barça s'estalviarà de disputar l'eliminatòria de vuitens de final de la Lliga de Campions després d'assegurar ahir el primer lloc del seu grup a la fase inicial. L'equip de Xavi Pascual va vèncer amb claredat Eslovènia, la qual cosa, unida a la derrota del Pick Szeged a Flensburg dimecres passat, evita que ni els hongaresos, ni el PSG puguin atrapar els blaugrana.

La joventut del Celje no va ser suficient per aturar el rival, tot i que a la primera part va arribar a avançar-se amb un 11-10. L'entrada de Dika Mem va reactivar els catalans que, amb l'aportació de Dolenec, van arribar al descans guanyant per cinc gols.

La lleugera reacció local a l'inici de la represa va ser un miratge. El retorn de Luka Cindic, unit a les passades d'Entrerríos i Palmarsson a Fábregas, van propiciar un augment de la diferència rematat per un gran gol a porteria buida de Cédric Sorhaindo.