L'Igualada va aconseguir una important victòria per seguir lluitant per la permanència en vèncer el Càmping Bianya Roser, un dels rivals de la zona alta de la taula.

L'Igualada venia de descansar en l'anterior jornada quan es va aplaçar el partit a la pista del Sant Adrià. Així, l'equip era conscient de que sumar el triomf amb un partit menys els donaria esperances per obrir-se pas en la classificació. Les locals van sortir activades des del primer minut de joc i aconseguien un parcial de 13 a 3 en tres minuts. Un triple d'Escuert reforçava el domini local i, així, aquestes s'enduien el primer període després de que el Roser aconseguís retallar diferències. Ja al segon, El Roser començava a mostrar símptomes de neguit i arribaven les primeres faltes. L'Igualada aprofitava set dels deu tirs lliures, però, de sobte, se li agotaren els recusos per anotar de jugada i, el Roser, inestable, es reactivava amb un parcial guanyador.

Després del descans, un recital anotador de l'Igualada deixava gelat el rival i enlairava l'avantage local gràcies a un joc coral de tot l'equip que perdurava fins al final. L'últim quart, el menys atractiu pels aficionats, amb masses interrupcions i pocs minuts de joc.