Les ocasions de gol no materialitzades pels martorellencs a la segona meitat, quan el marcador registrava un 2 a 1, i una magistral jugada del capità del Futsal Barceloneta, Alexandre Brià, culminada amb una rematada indeturable a la mateixa creueta de la porteria visitant que va suposar el 3 a 1 (min 35), van determinar la derrota del Sala 5 Martorell a la difícil pista del tercer classificat.

L'equip dirigit per Víctor González va competir per puntuar fins encaixar el 4 a 1 definitiu. Els martorellencs van exhibir ambició des de l'inici del partit i gràcies a la seva característica pressió, l'ala Oussama va avançar els visitants a l'electrònic (min 4).

Una errada defensiva col·lectiva va propiciar el gol de l'empat dels barcelonins cinc minuts després. La intensitat i l'equilibri van caracteritzar el joc durant la resta del primer període (1 a 1).

A la represa, l'actuació del porter del juvenil Javi Castaño va minimitzar les conseqüències de la lesió de Sergio Arriero. Lakjah va capgirar el resultat en una acció d'estratègia (min 24). Els martorellencs van reaccionar i van generar quatre grans ocasions per reequilibrar el marcador, però no van encertar a concretar-les.